Kørekort Frederikssund

Vi hjælper dig i mål med dit kørekort til bil i Frederikssund og omegn

Få de rette kompetencer

Når du skal tage kørekort i Frederikssund, er det vigtigt at vælge den rette køreskole. Hos Frederikssund Køreskole bliver din tid både sjov, lærerig og udfordrende. Vi giver dig de rette kompetencer, så du er i stand til at køre bil selvstændigt og selvsikkert. Vores mål er at gøre vores elever så dygtige i trafikken som muligt. Både teoretisk og praktisk. Derfor foregår vores undervisning i trygge omstændigheder, hvor vi går i dybden med undervisningen. Det har givet vores elever en høj beståelsesprocent.
Udover kørekort til bil, tilbyder vi også følgende:

Vi hjælper dig med dit kørekort i Frederikssund, uagtet om det er kørekort til bil, motorcykel eller trailer. Ønsker du at høre mere om, hvordan et forløb foregår hos os? Så kontakt os allerede i dag.

Fantastisk køreskole!

Køreskolen i Frederikssund er et fantastisk valg af køreskole med en helt kanon kørerlærer.
Man får lærerig teori, hvor man ikker er bange for at spørge en extra gang og kørertimer hvor man man prøver alt i trafikken.
Kan 100% anbefale!

En grøn stjerne

Super forløb

Et super forløb hos Drivetrafik i Frederikssund med Jonas som kørelærer.
Jonas er god til at lære fra sig og super effektiv til at finde prøver.
En stor tak til både køreskolen og Jonas som klart kan anbefales :)

En grøn stjerne

Kørekort tid tiden

Jeg er skiftet fra en anden køreskole til DriveTrafik, og jeg havde kun få måneder til at få mit kørekort – takket være Jonas kunne jeg få det til tiden i Frederikssund :)!
Han er meget hjælpsom og tålmodig og rigtig god til at undervise og motivere, så det var en fantastisk oplevelse at køre med ham. Kan klart anbefales!

En grøn stjerne

Lynkursus

Min oplevelse vedr. teori og køretimer hos Frederikssund har været utrolig konstruktivt. Jeg kan varmt anbefale at tage kørekort her. Min oplevelse omkring forløbet har været behageligt og velfungerende. Min kørelærer Jonas, har givet mig tryghed og har været en kæmpe støtte gennem hele forløbet.

En grøn stjerne

Varm anbefaling

Jeg kan varmt anbefale Jonas fra afdelingen i Frederikssund. Jonas hjalp mig igennem den praktiske del, så jeg bestod i første forsøg, efter jeg havde dumpet 3 gange hos min tidligere kørelærer. Jonas har et behageligt og roligt væsen, og var super god til at hjælpe mig med at få styr på de ting, jeg har haft problemer med tidligere.

En grøn stjerne

Fantastisk

Jeg har haft en super god oplevelse hos Frederikssund med Jonas, som teori- og kørelærer.
Jeg kan ikke sætte en finger på noget, det var alt i alt bare en super god oplevelse, kan varmt anbefales😊

En grøn stjerne

Har du spørgsmål?

Hvad indeholder en lovpakke?

Hvad enten du ønsker at tage kørekort i Frederikssund eller resten af landet, er det påkrævet som minimum at vælge en lovpakke. Lovpakken er lovpligtig fra statens side og indeholder følgende:

  • Ubegrænset teoriundervisning
  • Manøvrebane (4 lektioner á 45 minutter)
  • 16 kørelektioner på vej
  • Glatbanekursus på køreteknisk anlæg
  • Lektionsplan

Udover den obligatoriske lovpakke bør man indregne yderligere udgifter i forbindelse med at tage kørekort. Disse udgifter er ikke til selve køreskolen. Det kan eksempelvis være lægeerklæring fra egen læge, prøvegebyrer samt førstehjælpskursus. Derudover kan det sommetider være en god idé med ekstra køretimer, hvis man ikke er helt klar til den praktiske prøve. Man vælger selv, om man vil til køreprøve, når lovpakken er bestået. Det er dog oftest en god idé at lytte til sin kørelærer. Alle vores kørelærere er fuldtidsansatte. De har derfor stor viden inden for branchen og er opdateret på de seneste lovændringer og lignende.

Start på dit kørekort i Frederikssund i dag

Skal du i gang med at tage dit kørekort i Frederikssund eller omegn? Så er vi klar til at hjælpe dig. Vi har mange år i branchen og med vores erfaring kan vi tilbyde dig kvalitetsundervisning, så du sikkert og effektivt bliver klar til landevejen.

Kontakt os i dag på 24 25 35 48 eller vælg din ønskede holdstart her. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen. Herefter vender vi retur på din forespørgsel hurtigst muligt.