MC-kørekort Frederikssund

Drømmer du om et MC-kørekort i Frederikssund? Vi står klar til at hjælpe dig

Kvalitet og sikkerhed i højsædet

Når du vælger at tage dit motorcykelkørekort hos Frederikssund Køreskole, får du undervisning af høj kvalitet med fokus på din og dine medtrafikanters sikkerhed. Vi stræber efter at gøre dig til en kompetent motorcyklist. Vi ønsker at være din foretrukne køreskole, når du skal tage MC-kørekort i Frederikssund og omegn. Med vores mange års erfaring sørger vi for at tilrettelægge forløbet efter din dagligdag og nuværende erfaring i trafikken.

Vores grundige undervisning tilbydes i et roligt miljø. Vores motto er “Den bedste undervisning giver de sikreste og bedste motorcyklister” . Dette har resulteret i en høj beståelsesprocent blandt vores elever. Udover motorcykelkørekort, kan vi også hjælpe dig, hvis du ønsker et kørekort til følgende:

Kontakt os i dag, hvis du ønsker et kørekort til bil, trailerkørekort eller MC-kørekort i Frederikssund eller omegn. Vores erfarne fuldtidskørelærere er klar til at hjælpe dig med dit kommende kørekort. Vi tilbyder dig også muligheden for at opgradere dit motorcykelkørekort fra A1 (lille MC) til A2 (mellem MC) og fra A2 til A (stor MC).

Fantastisk køreskole!

Køreskolen i Frederikssund er et fantastisk valg af køreskole med en helt kanon kørerlærer.
Man får lærerig teori, hvor man ikker er bange for at spørge en extra gang og kørertimer hvor man man prøver alt i trafikken.
Kan 100% anbefale!

En grøn stjerne

Super forløb

Et super forløb hos Drivetrafik i Frederikssund med Jonas som kørelærer.
Jonas er god til at lære fra sig og super effektiv til at finde prøver.
En stor tak til både køreskolen og Jonas som klart kan anbefales :)

En grøn stjerne

Kørekort tid tiden

Jeg er skiftet fra en anden køreskole til DriveTrafik, og jeg havde kun få måneder til at få mit kørekort – takket være Jonas kunne jeg få det til tiden i Frederikssund :)!
Han er meget hjælpsom og tålmodig og rigtig god til at undervise og motivere, så det var en fantastisk oplevelse at køre med ham. Kan klart anbefales!

En grøn stjerne

Lynkursus

Min oplevelse vedr. teori og køretimer hos Frederikssund har været utrolig konstruktivt. Jeg kan varmt anbefale at tage kørekort her. Min oplevelse omkring forløbet har været behageligt og velfungerende. Min kørelærer Jonas, har givet mig tryghed og har været en kæmpe støtte gennem hele forløbet.

En grøn stjerne

Varm anbefaling

Jeg kan varmt anbefale Jonas fra afdelingen i Frederikssund. Jonas hjalp mig igennem den praktiske del, så jeg bestod i første forsøg, efter jeg havde dumpet 3 gange hos min tidligere kørelærer. Jonas har et behageligt og roligt væsen, og var super god til at hjælpe mig med at få styr på de ting, jeg har haft problemer med tidligere.

En grøn stjerne

Fantastisk

Jeg har haft en super god oplevelse hos Frederikssund med Jonas, som teori- og kørelærer.
Jeg kan ikke sætte en finger på noget, det var alt i alt bare en super god oplevelse, kan varmt anbefales😊

En grøn stjerne

Har du spørgsmål?

Lovpakke til MC-Kørekort i Frederikssund

Uanset om du planlægger at tage dit MC-kørekort i Frederikssund eller andre steder i landet, er det et lovpligtigt krav, at du starter med lovpakken. Denne pakke er en obligatorisk del af uddannelsen, der indeholder følgende elementer:

  • Ubegrænset teoriundervisning i 6 måneder
  • 4 lektioner på manøvrebane
  • 13 kørelektioner på vej
  • En tur på køreteknisk anlæg

Foruden den obligatoriske lovpakke, er der også andre udgifter, man skal betale. Disse udgifter er ikke til selve køreskolen. Det kan blandt andet være prøveafgifter til staten, lægeerklæring hos egen læge samt førstehjælpskursus. Desuden kan det i nogle tilfælde være fordelagtigt at betale for ekstra køretimer. Især hvis man ikke føler sig klar til den praktiske køreprøve. Man bestemmer selv, om man vil til den praktiske prøve, når lovpakken er bestået. Det er oftest en god idé at rådføre sig med sin kørelærer.

Tag dit MC-kørekort i Frederikssund i dag

Skal du have udlevet din drøm om at fræse rundt på landevejen med vind i håret? Så står vi hos Frederikssund Køreskole klar til at hjælpe dig. Kontakt os i dag, hvis du ønsker at tage dit motorcykelkørekort hos en professionel køreskole.

Ring til os på 24 25 35 48 eller book en tid til holdstart her. Alternativt er du også velkommen til at udfylde kontaktformularen på hjemmesiden. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.