Trailerkørekort Frederikssund

Vi tilbyder trailerkørekort i Frederikssund og omegn

Din læring i fokus

Hos Frederikssund Køreskole er din læring i fokus, når du skal have kørekort til trailer. Gennem vores mange års erfaring ved vi, at folk lærer forskelligt. Derfor skræddersyr vi forløbet ud fra dit niveau og skema. På den måde sikrer vi, at du får en god oplevelse hos os. Udover kørekort til trailer, tilbyder vi også følgende:

Henvend dig til os i dag, hvis du ønsker at begynde på kørekort til bil, motorcykel eller trailerkørekort i Frederikssund eller omegn. Vores erfarne kørelærere er klar til at hjælpe dig på en lærerig og udfordrende måde.

Fantastisk køreskole!

Køreskolen i Frederikssund er et fantastisk valg af køreskole med en helt kanon kørerlærer.
Man får lærerig teori, hvor man ikker er bange for at spørge en extra gang og kørertimer hvor man man prøver alt i trafikken.
Kan 100% anbefale!

En grøn stjerne

Super forløb

Et super forløb hos Drivetrafik i Frederikssund med Jonas som kørelærer.
Jonas er god til at lære fra sig og super effektiv til at finde prøver.
En stor tak til både køreskolen og Jonas som klart kan anbefales :)

En grøn stjerne

Kørekort tid tiden

Jeg er skiftet fra en anden køreskole til DriveTrafik, og jeg havde kun få måneder til at få mit kørekort – takket være Jonas kunne jeg få det til tiden i Frederikssund :)!
Han er meget hjælpsom og tålmodig og rigtig god til at undervise og motivere, så det var en fantastisk oplevelse at køre med ham. Kan klart anbefales!

En grøn stjerne

Lynkursus

Min oplevelse vedr. teori og køretimer hos Frederikssund har været utrolig konstruktivt. Jeg kan varmt anbefale at tage kørekort her. Min oplevelse omkring forløbet har været behageligt og velfungerende. Min kørelærer Jonas, har givet mig tryghed og har været en kæmpe støtte gennem hele forløbet.

En grøn stjerne

Varm anbefaling

Jeg kan varmt anbefale Jonas fra afdelingen i Frederikssund. Jonas hjalp mig igennem den praktiske del, så jeg bestod i første forsøg, efter jeg havde dumpet 3 gange hos min tidligere kørelærer. Jonas har et behageligt og roligt væsen, og var super god til at hjælpe mig med at få styr på de ting, jeg har haft problemer med tidligere.

En grøn stjerne

Fantastisk

Jeg har haft en super god oplevelse hos Frederikssund med Jonas, som teori- og kørelærer.
Jeg kan ikke sætte en finger på noget, det var alt i alt bare en super god oplevelse, kan varmt anbefales😊

En grøn stjerne

Har du spørgsmål?

Lovpakke til trailerkørekort i Frederikssund

Ønsker du at anskaffe dig et kørekort til trailer, skal du først og fremmest igennem den obligatoriske lovpakke. Vi tilbyder konkurrencedygtige og gennemsigtige priser på alle vores lovpakker. En lovpakke til trailerkørekort i Frederikssund indeholder:

  • 1 teorigang
  • 6 praktiske kørelektioner
  • Praktisk køreprøve inkl. leje af bil
  • Lektionsplan
  • Tilmeldingsgebyr

Hos Frederikssund Køreskole kan du typisk stå med dit trailerkørekort inden for 3-5 uger. Med en professionel kørelærer ved din side lærer du hurtigt og sikkert at køre med trailer. Når du har fået dit kørekort til trailer, har du tilladelse til at køre med påhængskøretøj på op til 3.500 kg. Det kan eksempelvis være en hestetransport, bådtrailer eller campingvogn.

Lad os hjælpe dig med dit trailerkørekort

Ønsker du at erhverve dig et trailerkørekort i Frederikssund? Så vælg Frederikssund Køreskole. Vi sørger for et professionelt og trygt forløb, hvor din kørelærer vil tilpasse lektionerne til din hverdag. Vi er fleksible og tilpasser os gerne dit skema.

Kontakt os i dag via telefon 24 25 35 48 eller send en e-mail til info.koereskole@gmail.com. Du kan også udfylde vores kontaktformular på vores hjemmeside, hvorefter vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.